Četvrtak 21 Stu 2019

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

Muško ždrijebe, vranac, 2013. Hannover, All in one-Graf Grannus-St Cloud-World Cup 1. Spoj izuzetno elegantne i energične kretnje , pitomog karaktera i vrhunske genetike . Ždrijebe će biti srednjeg okvira, kompaktno, svestrano upotrebljivo sa naglaskom na preponski sport. Otac All in one je sam uspješan u međunarodnim preponskim utakmicama S* klase u Europi. Svoje vrhunske osobine dominantno prenosi na potomstvo koje se također takmiči na nivou S* što dokazuje i progeni test indeksom skoka u visini 138 poena.
 Majčin otac Graf Grannus kao pepenjier u državnoj ergeli Celle proglašen za pastuha godine 2004. dao je više stotina potomaka u njemačkom uzgoju od kojih 44 premirane kobile i 19 krunisanih pastuha samo u hannoveranskom uzgoju od kojih su najpoznatiji Ginsberg, Goodman i Graf Top koji i sam osvojio titulu pastuha godine 2011. Majčini geni dalje vuku preko trakenerskog pastuha Saint Clouda koji je bio uspješan do nivoa Grand Prix pa sve do World Cup 1 oca legendarnog Weltmeyera koji je također bio pastuh godine 1998. prvak u klasi licenciranja te bundesšampion - proglašen za pastuha stoljeća !


 

Muško ždrijebe 2013.Hannover,alat, All in one - Landgold - Furioso II - Saloniki - Duden II

Otac licencirani hanoveranski pastuh ALL IN ONE ( Acord II-Raphael-Watzmann-Gothard ) je licenciran za uzgoj Hrvatskog športskog konja i Hrvatskog toplokrvnjaka, Hanoveranca,Švicarskog toplokrvnjaka, te je odabran u njihov Springpferdeprogramm. Sivac, visina 170 cm, oždrijebljen 1998g. licenciran u Verdenu 2001g. uspješan na preponskim utakmicama S*, FN index ( progeni test skakaćih sposobnosti ) 138 ! ! ! Potomci uspješni u preposkim utakmicama u inozemstvu , dva njegova sina su krunisani pastusi te je majčin otac jednog licenciranog pastuha.

Majka Lavola, alata, vg 163 cm, 2001g. oldenburg. prava sestra licenciranog pastuha Filius koji je uspješan na internacionalnoj razini. Otac Landgold iz štale Paula Schockemohlea je osvojio Bundeschampionat 2000 i 2001. Godine. Majčin otac Furioso II je francuski pastuh čija su djeca obilježila internacionalnu scenu 90-ih kao npr. For Pleasure i Voltaire.


 

Muško ždrijebe, sivac, 2013. All in one-Contender-Masseto-Ramiro. Spoj izuzetno elegantne i energične kretnje , pitomog karaktera i vrhunske genetike. Izuzetno pastuškog držanja, privržen ljudima te druželjubiv sa drugim konjima. Ždrijebe će biti većeg okvira, kompaktno, svestrano upotrebljivo sa naglaskom na preponski sport.
Otac All in one je sam uspješan u međunarodnim preponskim utakmicama S* klase u Europi. Svoje vrhunske osobine dominantno prenosi na potomstvo koje se također takmiči na nivou S* što dokazuje i progeni test indeksom skoka u visini 138 poena. Ma

Majka Marina pastuška je majka, kći Contendera, jednog od najfrekventnijih pastuha u njemačkom uzgoju. Druga majka Santa Fee je kći Masseta, kao i majka Clintona sudionika Olimpiade u Ateni te svjetskih prvenstava, te je također pastuška majka. Treća majka Galina, kći slavnoga Ramira, majka je 4 licencirana pastuha sa internacionalnim rezultatima.
Polubrat po majci- Landego od Landjunge je licencirani pastuh u Njemačkoj te se natječe na internacionalnoj razini.

Copyright © 2019 A.M.B. horses.